subscribe

За нас

VrumonaВрумона е водещият производител на безалкохолни напитки в Холандия.

Врумона е създадена в средата на миналия век от обединението на 30 местни производители. От 1968 г. е изцяло филиал на Хайнекен. Притежава голям брой собствени марки, както и лицензи за редица интернационални марки.

Продуктите на Врумона се разпространяват по цял свят, като водещата марка е Royal Club.

 Royal Club
Марката Royal  Club е създадена в Англия, а в Холандия се установява от 1881  г. Собствениците на бранда Josiah Russell & Co от Лондон отварят клон в Ротердам през 1887 г. През 1939 г. управлението на този  клон се поема от Tims family, а през 1949 г. те поемат официално контрола на  фирмата. През 1969 година продават своята компания на Vrumona. Водени от уважение към традициите, Врумона запазват и продължават производството и продажбите на Royal Club. Произвеждат се както типичните за марката английски вкусове като Тоник и Джинжър Ейл (безалкохолна напитка с екстракт от джинджифил), така и популярните на холандския пазар Портокал и Касис. Роял клуб - серия безалкохолни напитки

Понастоящем Royal  Club е абсолютен пазарен лидер в Холандия за “горчиви” безалкохолни напитки и миксове с огромен пазарен дял. Royal Club е стилната алтернатива на много от популярните марки, с по-високото си качество, оригинални, неповторими вкусове и достъпни цени. Royal Club се продава в повече от 35 страни по Света.

При проведени многобройни “слепи” тестове, продуктите на Royal Club се поставят на първо място от потребителите.

Врумона произвежда под лиценз Scweppes до 2010 година, когато марката е купена от Coca Cola. Само за една година след прекратяване на производството голямата част от пазара се прехвърля от Schweppes към Royal Club.

 

Royal Club: The Soft Drink With A Bite!

 

slide05-1

 

 

 

eXTReMe Tracker